ماموریت مدیران جهادی سازمان ملی استاندارد ایران

مدیران‌کل استاندارد سراسر کشور امروز (چهارشنبه ۱۰ خرداد) با رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در محل این سازمان در کرج دیدار و گفت‌وگو کردند.
دکتر مهدی اسلام‌پناه، در این دیدار با تأکید بر اینکه از نظرات تخصصی مدیران استانی برای فعالیت‌های علمی-پژوهشی و نوآورانه استفاده شود، گفت: مدیران جهادی در این سازمان مأموریت دارند بر مبنای عدالت، فساد‌ستیزی، راهبردهای کلان در حوزه استاندارد‌سازی تحولی عمیق در رشد و توسعه اقتصادي در راستای سربلندی نظام، اهداف دولت و رضایت مردم گام بردارند.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به بسته تحولی بهار خدمت در دولت مردمی گفت: این بسته با محوریت رشد تولید کیفی در جهت توسعه استاندارد کالا و خدمات با رویکردی جهادی، اقتصاد محور، تسهیل‌گر، فرصت‌ساز، مولد، دانش‌بنیان و عملیاتی در سالی که توسط مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) به‌عنوان سال “مهار تورم، رشد تولید” مزین گشته، تدوین و برای اجرا ابلاغ شد.
دبیر شورای‌عالی استاندارد در همین زمینه، افزود: بسته تحولی فوق در سه فصل تسهیل و تسریع در ارزیابی انطباق کالا و خدمات، استاندارد‌سازی نوین علوم پایه و اعتباربخشی و توسعه فناورانه و هوشمندسازی در قالب ۴۶ ‌بند تنظیم شده است و به‌منظور ایجاد وحدت‌رویه، پس از ابلاغ این بسته، تمامی بسته‌های حمایتی سنواتی و ابلاغیه‌های مغایر ابطال شد.
دکتر اسلام‌پناه با اشاره به بازنگری در دستورالعمل‌ها و روش‌های اجرایی اظهار داشت: در سال جاری، تغییرات بنیادین، عمیق و حساب شده در سازمان ملی استاندارد ایران ایجاد شده است که نمونه آن تغییرات اساسی در موضوع آسانسورها است.
دبیر شورای‌عالی استاندارد، با بیان اینکه برای معرفی برنامه‌های این سازمان از ظرفیت رسانه ها استفاده کنید، تصریح کرد: تمامی مقررات و دستورالعمل‌های قدیمی، پس از کار کارشناسی با حضور و اطلاع ذی‌نفعان روزآمد می‌شود و با حداقل بازه زمانی شش ماهه به حالت قانونی به اجرا در می‌آید.
دبیر شورای‌عالی استاندارد با بیان اینکه با کار کارمندی نمی‌توانیم بر مسائل فائق آییم، اظهار داشت: امروزه مدیران سازمان ملی استاندارد ایران در سراسر کشور، متفاوت از گذشته و با روحیه جهادی برای حفظ ارزش‌های نظام، اهداف دولت و مطالبه مردم تلاش می‌کنند.
وی با اشاره به مؤلفه‌های مدیریت جهادی از دیدگاه رهبری گفت: توکل به خدا، خودباوری و اعتماد به نفس، ارتباط با مردم، کار و تلاش از جمله شاخص‌هایی است که معظم‌له در تبیین شاخص‌های مدیریت جهادی به آن اشاره فرمودند و این سبک مدیریتی مقصود نهایی برای دستیابی به همه اهداف است.
دکتر اسلام‌پناه با توجه به مسئولیت‌های بیشماری که طبق قانون برعهده سازمان ملی استاندارد ایران قرار گرفته گفت: انتظار می‌رود با تلاش شبانه‌روزی، ضمن برخورد قاطعانه با هرگونه فساد، برای احقاق حقوق مردم ایستادگی کنید.
دبیر شورای‌عالی استاندارد، وحدت‌رویه در انجام امور استاندارد را برای تمامی استان‌ها با هماهنگی ستاد مورد توجه قرار داد و افزود: با ایجاد سامانه یاس، استان‌ها می‌توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و از این فرصت برای هماهنگی و تسریع و تسهیل در امور جاری استفاده کنند.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه هیچ یک از فعالیت‌های سازمان نباید معطل بماند به مدیران استاندارد تأکید کرد: با تسلط بر سایر فرایندها، شیوه‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های جدید، دقت لازم را در انجام وظایف داشته باشید.
دکتر اسلام‌پناه، سازمان ملی استاندارد ایران را سازمانی مردمی و زیر نظر مستقیم رئیس جمهور دانست و اظهار داشت: نگاه امروز به این سازمان نسبت به گذشته تغییر کرده و این رفتار متفاوت،  از تغییرات بنیادی و تحولی نشات می‌گیرد.
دکتر اسلام‌پناه، امضای تفاهمنامه‌های بین‌المللی سازمان ملی استاندارد ایران را در حضور رؤسای جمهور، اهمیت و اعتباری دانست که این سازمان در دوره تحولی برای خود کسب کرده است.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه امسال با تعیین نرخ رشد کیفیت دگرگونی در نظامات کیفی در کشور ایجاد می شود از تجهیز و آماده‌سازی ۱۲ آزمایشگاه مرجع در ۶ استان خبر داد.
دکتر اسلام‌پناه در این جمع تأکید کرد: با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات بنیادین و زیربنایی در دوره تحولی دولت مردمی در زمینه رشد تولید کیفی و دانش‌محور گام‌های اساسی در رضایت‌مندی مردم و اعتلای نام ایران اسلامی گام بردارید.
در این نشست، معاونان، رؤسای مراکز، رئیس پژوهشگاه استاندارد و مدیران‌کل دفاتر تخصصی به تفکیک به ارائه برنامه‌های سال جاری حوزه‌های تخصصی پرداختند.
رئیس و سایر مسئولان حاضر در این نشست در پایان، پاسخگوی سؤالات مدیران کل استاندارد استان‌ها بوده و رهنمودهای لازم را ارائه داشتند.

Pin It on Pinterest