استاندارد ملی کره بادام زمینی بشماره 5690 تجدیدنظر شد
تجدیدنظر استاندارد ملی «کره بادام زمینی» با هدف تعیین ویژگی ها، نمونه برداری، روش های آزمون، بسته بندی و نشانه گذاری انواع کره بادام زمینی توسط سازمان ملی استاندارد ایران با همکاری متخصصان و صاحب نظران ذی ربط در کمیته ملی صنایع غذایی به تصویب رسید.
به گزارش دفتر تدوین استانداردهای ملی؛ کره بادام زمینی یکی از منابع غنی ویتامین E و یک آنتیاکسیدان قوی است و میتواند به مقابله با عوامل آسیبزا و پیری پوست کمک کند. این کره حاوی پروتئینهای ضروری برای رشد و ترمیم بافتهای بدن است و نقش مهمی در تقویت عضلات و افزایش سطح انرژی دارد.
نسخه استاندارد ملی مذکور با شماره 5690 با عنوان «کره بادام زمینی – ویژگی ها و روش های آزمون» در درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی استاندارد ایران به نشانیhttp://standard.inso.gov.ir برای بهره برداری کاربران و صاحب نظران در دسترس می باشد.
اخبار ویژه
25 مهر 1403
حضور چشم گیر مقامات خارجی در مراسم گرامیداشت روز جهانی استاندارد / مقامات ۲۱ کشور خارجی مهمان خانواد
10 شهریور 1403
تشکلهای تخصصی با اعتبار بخشی NACI میتوانند پروانه کارشناس رسمی استاندارد را دریافت کنند
8 شهریور 1403
هوشمندسازی سامانههای سازمان ملی استاندارد ایران در بازمهندسی و اصلاح زیرساختهای فناوری نظام استاند
31 مرداد 1403
عملکرد دوره تحولی سازمان ملّی استاندارد ایران در امور ارزیابی انطباق کالا و نظارت بر اجرای استاندارد